Parés Assessors

Seguiu-nos:

Correduria d'Assegurances

Assegurem la teva tranquil·litat.

A PARÉS ASSESSORS som mediadors d’assegurances des de l’any 1983.

Actualment som una CORREDORIA D’ASSEGURANCES i disposem d’un ampli ventall de companyies asseguradores per oferir-l’hi l’assegurança més ajustada a les seves necessitats, l’assegurança que es mereix.
Defensem i vetllem pels interessos dels nostres clients amb independència davant les companyies asseguradores. Això ens permet operar amb rigorosa neutralitat i aplicar exclusivament criteris professionals.
Cerquem la millor cobertura per a cada risc a un preu competitiu, sempre amb Entitats Asseguradores de primer nivell, solvents i de prestigi.

A PARÉS ASSESSORS trobarà un equip de professionals titulats, en formació i reciclatge professional constant, perfectament capacitats per gestionar tot tipus de riscs. Sempre amb la garantia d’oferir-li una solució personalitzada amb la millor relació qualitat-preu i adaptant-nos totalment a les seves necessitats.
La nostra prioritat és la satisfacció plena i fidelització dels nostres clients, i és per això que prioritzem l’assessorament i la defensa dels seus interessos.
Especialistes en segments com particulars,  petita/mitjana empresa,  autònoms i comunitats de propietaris.
Pertanyem al col·legi de mediadors d’assegurances de Girona, i periòdicament el nostre equip rep  formació especialitzada en assegurances per donar el millor servei possible als nostres clients.

A Parés Assessors trobarà un equip humà que per davant de tot, sempre vetllarà per la confiança dels seus clients.

correduria assegurances col·legiat
COL·LEGIAT Nº 74.406
COL·LEGI DE MEDIADORS D’ASSEGURANCES TITULATS DE GIRONA
Nº REGISTRE DGPFAT J-453GC
ASSEGURANÇA R.C. CONCERTADA SEGONS
ARTICLE 27.1 e
CAPACITAT FINANCERA ACREDITADA SEGONS
ARTICLE 27.1 f

Una corredoria d’assegurances és una empresa que actua com a intermediari entre les companyies asseguradores i els clients.
Oferim una àmplia gamma d’opcions d’assegurances i ajudem als nostres clients a triar la millor assegurança per a les seves necessitats individuals i característiques del risc.
Les corredories cobrim un gran buit de les companyies asseguradores; una atenció humana en tot moment.
Amb nosaltres tindrà una comunicació i assessorament continu, per resoldre qualsevol dubte o necessitat que pugui tenir en la durada de l’assegurança.

Tots aquests serveis one to one són totalment gratuïts per als nostres clients assegurats.

Mediadors d'assegurances col·legiats

Els mediadors col·legiats tenim una formació específica que ens permet donar resposta a totes les necessitats dels nostres clients i assessorar-los amb rigor i seriositat.

Per contractar una assegurança o fer una consulta, els nostres clients no han de demanar hora, ens vénen a veure o ens telefonen i els atenem al moment.

Coneixem els noms i els cognoms dels nostres clients i ells ens coneixen a nosaltres.

Els mediadors d’assegurances  col·legiats estudiem les necessitats particulars de cada client per oferir la solució amb les cobertures més adequades a cada demanda.

Tramitem els sinistres des de la seva declaració fins al cobrament de la indemnització i actualitzem periòdicament els contractes i les cobertures.

Contacta i demana més informació


    Desplaça cap amunt